Smet richt de chocolaterie op!

Smet richt de chocolaterie op!

Smet is reeds 50 jaar toonaangevend decoratieleverancier en problem-solver voor de industrie. De oprichting van een verkoopkantoor in Canada, Duitsland en Nederland, met daarnaast een productievestiging in België en Polen, en plannen voor bijkomende uitbreidingen, hebben Smet gepositioneerd op de internationale markt. Deze internationalisering heeft geleid tot de groeiende behoefte om geïnteresseerde klanten op een gepaste locatie te verwelkomen.

 

De Chocolaterie is een moderne chocolade-academie, waar klanten en consumenten alles te weten komen over chocolade. De Chocolaterie in Malle beschikt over een groteshowroom waar het productassortiment aan de klant wordt voorgesteld. Een lange glazen wand scheidt de showroom van het productie gedeelte. Deze open kijk op het productie gedeelte geeft de klant een blik achter de schermen. Geïnteresseerden kunnen er een rondleiding krijgen en zelf ervaren welke zorg Smet aan haar producten besteedt. Smet heeft bewust gekozen om een deel van de lokale productie in Malle te houden, naast de productielijnen in Kalmthout.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>